Idag har jag vart och jobbat, sjukgymnasten och sen träna med rocky :) Blev en sväng till stallet för att kolla på Dragon och hälsa på emelie, lilla plutten va halt idag efter en liten incident i hagen med Ronja men sånt som händer, Sen satt vi och prata och smörjde så skönt med eken folk så man faktiskt kan va i stallet som jag vill vara :D


Nu är allt piss igen är ju "hemma" men men


Imorn blir det träning, jobb och sen bio i linköping :)



God natt

Jaha idag har jag vart i stockholm en sväng fy fan för stadstrafiken där säger jag bara usch och fy. Sen vart dte ju t.bana och tåg hem det va inte och leka med JÄVLAR va folk det va. Men hem kom jag iaf va tillbaka på jobbet 17:15.

Va självklart en snäll syster och hämta min systrar på stan får man ett atck nej skulle inte tro det. Kunde de hjälpa till och ta ut min hund med som det skulle gjort på dan åt pappa nej det kunde de inte för nu va ju jag hemma. Tack så mkt.....
Väldigt kul är det när man har jätte ont i nacken, huvudvärk och MENSfuckingvärk .......


Bajs på allt just nu känner jag bara, kul att nästan all pengarna är slut med Ja min månad det här FAN.

Igår va iaf min och Björns 9 månaders dag :) Grattis till oss. Fler blir det iaf :) <3

Nej ut med hunden så han får springa lite också. Det vart lite av ett gnäll inlägg men tycker jag kan få göra det ibland med inte bara bita ihop.


Chacha Bithches ;) hahhaha så ful :P
ja idag va ingen spec dag rocky har inte gjort mkt mer än promenerat hade tänkt hoppa lite imorn och lite slalom :) Betty med tror jag om johanna vill :)

Ganska lugn helg tror jag det blir iaf försöka få pli på mitt face igen :/

Haft tuva idag Emma red, jag myste lite med tuva och så där skönt det va i stallet helt ensam och ganska hög music ;) hihi inga hästar inne alltså :)

Nu blir det go natt för imorn är jag sjuk taxi på morgoonen och sen bär det av till stockholm och tåg hem.
Jag kan bli så jävla sur när jag ser eller hör folk som säger att det bara är och köpa en hund....
Vaddå BARA för det första så är det ett liv man ska ta han om i aa typ iaf 10 år kanske, för det andra så kostar det pengar att ha hund det är fan inte gratis ska gudarna veta. Man ska se till att ha tid för hund då är det inte 1 timme om dagen som gäller heller.

 Helvete va arg jag blir.


Iaf så idag jag har skrivit ett cv det är typ klart tänkte min mor skulle l'sa igenom det först och så har jag fått umgås med min sötaste pojkvän. Jag har t.o.m tvättat upp all min tvätt  så himla skönt förutom att det kommer mer :P

Sen vart det att skjusa hem Björn och då passa jag på att släppa rocky och träna lite sitt, stanna kvar och inkallning :)
Ut till Eken för att ha ett sista US möte för bi bestämde att vi lägger ner US det är ingen utav oss kvar där och finns typ inga barn där heller.
Vidare till NORF för att rida fick veta att jag fått byta häst igen ingen aning om varför men aa det vart ju en jäkla utmaning. Red Sputnik stor och stel som fan i vänster mkt att rida ihop men mot slutet då vart det lite jävlaranama i mig och ja han vart rätt fin mot slutet stundtals :) hoppas jag får ha han nästa gång då så kasnke det går bättre :)
Men säger bara hellå träningsvärk imorn :P

Nu blir dte god natt på er alla :D
Han har vart en super stjärna idag :D Så himla dutti va han :) Värmer i hela  kroppen att se han på filmen :D
Sen va han jätte duktig på lydnaden med :D


Okej detta känns fan inte ok har inte ens 41 jävla kr på mitt kort vill ha fredag idag ......
Tävling i lördags, sen hem till björn och mysa, söndagen vart att ist för att va med björn så åkte jag in till norf och sen till emma , emma bjöd på mat :) Tack :) Sen vidare till Bella bus. Sen hem till björn igen för lite söndags mys och mat. Lät som jag typ hade ätit och sen ätit igen :P men inte det :P

idag har jag inte gjort så mkt var hos sjukgymnasten gjorde massa prover va rätt kul :P
Hem och hämta bilen för att sen hämta mat på Texas Longhorn :P Sett film med far och nu sitter jag här.

I valet och kvalet mamma sa att de kan ta rocky inatt ssnäll mamma :)

Jag vill ha en heltidstjänst och skaffa mitt eget så jag får någon ordning på allt nu men aa först fixa ett ordentligt cv ....


God kvä'lll
Ja idag då så har jag jobbat, hämtat älskling, lagt ett litet litet spår åt rocky, vart med Emma i stallet, sen har jag umgåtts med systrarna och kolalt på idol och nu kom jag precis in i från att vi har tränat slalom med rocky och lite hopp men det kan han ju :p Han gjorde faktsikt 5 pinnar UTAN koppel idag :)  Vart lite för ofokuserad för det var mörkt och så stod det några en bit bort med. Men ändå nöjd :)

Nu blir det sängen för Emma kommer 07:15 imornbitti för hon ska ju tävla :)



God Natt :)
Idag ska jag jobba sen hämta Björn på sjukan lämna han i blacka påvägen hem ska jag hämta upp Emmas hjälm sen kanske jag följer med till Leah vet inte men efter ska jag iaf följa med Emma till blacka för att kolla när hon och Jenny.k rider :)


Later :)

 Ett tag sen jag blogga men aa, jag forsätter mit tränande med Rocky fick massa beröm för våran slalom :)
Hund möten blir bättre oc bättre men inte riktigt där än :)

Va ju på bio i söndags med Emma, Cornelia, Sofie, Rebecka och björ vi så Jag saknar dig så jäkla bra film :) Och det var bara vi i hela biosalongen :P heheh



Over and out :P

I måndags var jag med Emma ut till bella. jobbade innan :P

I tisdags så var jag i södertälje och hämta delar, sen kom emma och hämta mig för att sedan åka ut till blacka och fixa B, Emma hade träning för Angelica hon va jätte duktig :) Hon har ju en bra tränar med :P
Sen hem as stresad för jag skulle träna 18:45, jag blev lite sen men aa träningen gick helt okej förutom att han hoppar upp och sliter i mig när det blir tråkigt men Elin hjälpte mig.

Igår onsdag så jobbade jag inte för Björn skulle opereras så vi fika hos mormor med systrarna, hämta loppan som ska va hos mig tills typ November för karin är iväg till italien och tyskland.
Iväg med Emma till stallet vid 2 hon red sen hade hon träning för bella med ponnyn :)
Sen nör jag kom hem så var det vidare till NORF tänkte jag skulle prata med Bea men hon va ju inte där inte :P
Red Blessan trevlig men ja jobbig i galoppen vänta inte bara rusa iväg samma mot hinder skulle komma i trav men inte hon inte.
Hem fort som fan för Betty har biti Bamse så bara tvätta så och klippa bort hår, stressa upp till mamma för där var ju loppan också , Fy fan för den kvällen inte fan fick man hjälp av någon inte.

Ny dag nya tag !

Hörs ikväll tror jag :)
Ha en trevlig dag ska iaf jag försöka ha :D


P.s Jag har världens finaste vän. Du vet vem du är <3

Åh fy fan vart på tävling hela dagen, så jävla långsamt så det är inte sant.
Men har haft en bra dag iaf :) Hjälpte både Christine och Emma, sen till Eken där jag tog hand om Amy åt Emma för hon var inte klar på tävlingen förens sent och jag var ju ändå där.
Sne kom Emma och vi drog till mig lämna min bil sedan donken på vägen ut till blacka för att fixa Bella :)

Tack bästa Emma :) <3<3<3
Hela dagen har spenderats med Underbara Emma Schwartz, jag har handlat ett par jeans, ett linne, och ögonskugga :) Sen käka vi sallad på Lindahls :)
Vart lite bråttom ut till Bella sen vidare till Leah :)
Dagen började ju med att Emma och jag missuppfatta varandra :P hahah

Kvällen vart ju så att Emma, jag, Sofie och Cornelia var hos Emma och kolla på film mkt trevligt :)
Vi såg Friends with bennefits (?) hm stavningen :P

Nu blir det sängen ska ju följa med på tävling imorn :)



Ibland blir jag ju bara för trött på dig, Helvete fan jävla skit åhhhhhhh så arg..........
Önskar ibland att jag bara kunde byta ut dig för ett tag, men så kan man inte göra.
Älskar dig <3
All i need is you <3






As long igot you i be okey !



Föralltid <3
Hehe oj då det var ett tag sen jag blogga :P
 iaf här kommer lite grann ska bättra mig :)


I Torsdags så träna jag för Elin gick jätt ebra Rocky skötte sig jätte bra :) hm efter vi hade tränat i 2 timmar så när jag satt mig i soffan och kolla på tv och åt så var det som att någon knäppte med fingrarna och poff så var jag genom förkyld , så great då för jag och björn ska ju åka till hova imorn ja jag vet ju vem som kommer få köra upp.

Ja som sagt i helgen va vi i hova kräftskiva och lite till grymt kul även fast jag va sjuk :)

Var hemma från jobbet i både måndas och tisdags tog det lugnt för att bli frisk, fick samtal av pappa på tisdags em och fråga om jag vill köra till Landskrona för att lämna bil och hämta en?! Självklart vill jag det :)

Så i onsdags så åkte jag och johanna till Landskrona, hade en jätte trevlig dag med  min syster :) Tack johanna :)
Red Lurifax på kvällen :) åh lilla faxen så himla  kul va det fats kändes som jag tappa balansen hela tiden ja det va inte lätt men grymt kul och fick mkt beröm av Thereza det kändes bra :)

Just det jag träna med Rocky i Tisdags för Elin, vi börja vardagslydnad 2 för henne :)
Gick väll bra när vi gjorde saker men han blir så jobbig när vi står och väntar / pratar. Bara jobba på.

Ja igår så gjorde jag inte så mkt träna lite med rocky efter jag hade hämtat mamma på hennes "jobb" :) Han skötte sig bra :)

Idag blev en lugn kväll, dagen spenderades på jobbet och sen träffa älskling en snabbis, jag va med Emma ut till B mkt trevligt :) Efter det så städa jag eftersom idioten bara tjatar på mig och inte gör ett piss själv ibland vill jag bara ha bort han ur mitt liv.
Iaf städa och gjorde mat sen skjusa jag johanna och nu ligger jag i sängen efter att ha glott på film.

Lyssnar på musik men ska gå en sväng med Pocky upp till mamma och spela Skipbo :P






Oj det vart ett långt inlägg men blir så när man inte uppdaterar den :P
Ha en trevlig kväll hörs senare :P <3